Hitler : a study in tyranny (Kniha, 1962) [Beloit College]
přejít na obsah
Hitler : a study in tyranny

Hitler : a study in tyranny

Autor Alan Bullock
Vydavatel: New York : Harper & Row, ©1962.
Edice: Harper torchbooks., Academy library ;, TB1123.
Vydání/formát:   Tištěná kniha : Biography : English : Completely rev. edZobrazit všechny vydání a formáty
Shrnutí:
The sources for this exhaustive study included the massive German archives, evidence given at the Nuremberg trials, and countless documents, speeches, memoirs and diaries of men in close contact with the Fuhrer.
Nejste připojen/-a do sítě Beloit College. Pro přístup k online obsahu a službám může být nevyhnutné se přihlásit jako uživatel knihovny. Remote Access
Zpřístupňování online kopie dokumentu... Zpřístupňování online kopie dokumentu...

Vyhledat exemplář v knihovně

Získávání informací o lokaci a dostupnosti tohoto dokumentu... Získávání informací o lokaci a dostupnosti tohoto dokumentu...

WorldCat

Vyhledat v knihovnách obecně
Knihovny na světě vlastní tento dokument

Detaily

Žánr/forma: Biography
Biographies
Doplňující formát: Online version:
Bullock, Alan, 1914-2004.
Hitler.
New York, Harper & Row [©1962]
(OCoLC)558411564
Online version:
Bullock, Alan, 1914-2004.
Hitler.
New York, Harper & Row [©1962]
(OCoLC)607762360
Osoba: Adolf Hitler; Adolf Hitler; Adolf Hitler; Adolf Hitler; Adolf Hitler; Adolf Hitler
Typ materiálu: Biography
Typ dokumentu Kniha
Všichni autoři/tvůrci: Alan Bullock
OCLC číslo: 1175468
Poznámky: Beloit College poznámky:
Bibliography: p. [809]-815.
Popis: 848 pages : illustrations, portraits, maps, genealogical table ; 22 cm.
Obsahy: Party leader, 1889-1933. The formative years, 1889-1918 --
The years of struggle, 1919-24 --
The years of waiting, 1924-31 --
The months of opportunity, October 1931-30 January 1933 --
Chancellor, 1933-9. Revolution after power, 30 January 1933-August 1934 --
The counterfeit peace, 1933-7 --
The dictator --
From Vienna to Prague, 1938-9 --
Hitler's war, 1939 --
War-lord, 1939-45. The inconclusive victory, 1939-40 --
'The world will hold its breath', 1940-41 --
The unachieved empire, 1941-3 --
Two Julys, 1943-4 --
The emperor without his clothes.
Název edice: Harper torchbooks., Academy library ;, TB1123.
Jiné tituly: Study in tyranny
Odpovědnost: by Alan Bullock.
Číslo záznamu lokálního systému:
u37689

Anotace:

The sources for this exhaustive study included the massive German archives, evidence given at the Nuremberg trials, and countless documents, speeches, memoirs and diaries of men in close contact with the Fuhrer.
Vyhledávání poznámek o tomto dokumentu Vyhledávání poznámek o tomto dokumentu

Recenze

Recenze vložené uživatelem

Štítky

Štítky všech uživatelů (11)

Zobrazit nejoblíbenější štítky jako: seznam štítků | tag cloud

Podobné dokumenty

Předmět:(9)

Seznamy uživatele s tímto dokumentem (5)

Potvrdit tento požadavek

Tento dokument jste si již vyžádali. Prosím vyberte Ok pokud chcete přesto v žádance pokračovat.

Zavřít okno

Prosím přihlaste se do WorldCat 

Nemáte účet? Můžete si jednoduše vytvořit bezplatný účet.